Ihan INZANE treenibuusteri

En ole koskaan ollut erityisen suuri treenibuusteri-fani, sillä vaikka toisinaan pienelle lisäbuustille olisi käyttöä ollutkin, olen todella herkkä paitsi piristeille, niin erityisesti useissa treenibuustereissa olevalle beta-alaniinille. Käytännössä herkkyyteni tuota mystistä ainesosaa kohtaan ilmenee aivan käsittämättömän kovana kihelmöintinä kämmenissä ja nenänpäässä, ja sen myötä haluna raapia itseltäni iho irti. Eipä siis paljon tuo piristeet iloa treeneihin, kun kaikki mitä elämältäni haluaisin, on rapsutella itseäni kaikessa rauhassa.

Tässä taannoin M-STOREssa käydessäni avauduin isoille pojille treenibuustereiden aiheuttamasta kiusallisesta syyhystä ja he löivät matkaani pussukallisen Supermassan INZANE-treenibuusteria, jossa on kaikkea piristävää ja voimaannuttavaa enemmän kuin koko vauva.fi:n jaxu- ja voimahaleissa yhteensä. Vaikuttavasta ainesosaluettelostaan huolimatta INZANE ei sisällä beta-alaniinia, joten rohkenin ottaa epämääräisen jauhopussukan matkaani.

Koska käyn salilla yleensä iltaisin ja menetän piristeiden vuoksi helposti yöunet, tuo pussukka sai odottaa testikäyttöä kaapissa hyvän tovin. Pari päivää sitten sain kuitenkin itsestäni irti lähteä salille jo ennen kuutta, joten nykäisin ennen treeniä kukkuralusikallisen buusteria huiviin yhdessä kreatiinin, glutamiinin ja arginiinin kanssa.

Nyt kun minun ei tarvinut huolehtia kihelmöinnistä, saatoin keskittyä tunnustelemaan aineen muita vaikutuksia. Ja vaikuttihan se. Olin poikkeuksellisesti ottanut ennen treenejä puolen tunnin tirsat ja aine pyyhkäisi kyllä viimeisetkin unihiekanrippeet pois silmäkulmista. En voi sanoa, että rauta olisi noussut yhtään sen kevyemmin, mutta rivakammin kyllä. Ja jos en nyt sieltä hiljaisimmasta päästä muutenkaan ole, niin INZANEn kanssa minusta kuoriutui varsinainen moottoriturpa.

Ellei mukanani olisi ollut seuralaista, joka ei ollut minkään aineen vaikutuksen alaisena, olisin saattanut häslätä salilla helposti muutaman tunnin pidempäänkin. Nyt piti kuitenkin lähteä ihmisten aikoihin kotiin ja koneeni jäi selvästi surraamaan tyhjäkäynnille, vaikka kello lähestyi jo nukkumaanmenoaikaa. Yö kuluikin sitten rattoisasti heräillen, joskin INZANEn lisäksi asiaan vaikutti palovaroittimen loppumaisillaan olevat patterit. Ilman piippailevaa palovaroitintakin voin kuitenkin sanoa, että kuudelta illalla on minulle aivan liian myöhäinen aika nauttia mitään maitokaakaota vahvempaa.

Summa summarum, mikäli koet treenibuustereiden aiheuttaman kihelmöinnin epämukavana, mutta haluaisit silti lisäbuustia treeneihin, voin kokemuksen syvällä rintaäänellä suositella INZANEa, joka pistää takuulla vipinää kinttuihin!

 

Kommentit

kommenttia