Parempi huomen

Joku saattoi minut syksyllä bongatakin, kun olin myyntihommissa Lahden Fitness Expossa Supermassan osastolla. Sen verran olen kova tyttö myymään, että jos en muille, niin ainakin itselleni sain kaupattua purnukan jos toisenkin viikonlopun aikana.

Erityisen ilahtunut olen ollut Supermassan uutuudesta, Good Morning -aamujuomasekoituksesta. Kun ennen sekoittelin aamujuomani itse BCAA:sta, c-vitamiinista, glutamiinista, MSM:stä ja muista pulvereista, en tarvitse enää kuin yhden jauhepurnukan. Good Morning sisältää lähestulkoon kaiken tarvittavan: BCAA- ja EAA -aminohapposekoitukset öisen paastotilan katkaisemiseksi, nivelten toimintaa tukevaa MSM:ää, glutamiinia, c-vitamiinia sekä erityisen viherjauhemixauksen (pinaattijauhe, parsakaalijauhe, lehtikaalijauhe, maca-jauhe, chlorella, spirulina, matcha-vihreäteejauhe, vehnänorasjauhe, nokkosuutejauhe, sitruunamehujauhe), joka tukee yleistä terveyttä ja elimistön hyvinvointia. Myönnettäköön kuitenkin, että sen verran hifistelen, että heitän juomani sekaan vielä lisää c-vitamiinia poretabletin muodossa.

Niille, joille erilaiset vihersmoothiet ovat tuttuja, ei Good Morningin maku ja näkö tule varmasti yllätyksenä. Muille sen sijaan voi tullakin. Etiketin perusteella valmisteen makuna kun on omena-sitruuna, mutta itse en tätä makuyhdistelmää aivan tavoita. Valmis juoda ei myöskään ulkonäöltään vastaa sen enempää omenaista kuin sitruunaistakaan, sillä juoma on vihreää. Kun itse lisään sekaan vielä c-vitamiiniporetta, näyttää vihreä, kupliva liemi vähintäänkin arveluttavalta. Pahaa juoma ei kuitenkaan ole, siitä ei huolta.

Jos siis kaikkien tarvittavien hippusten ja pulvereiden sekoittelu aamuisin tuntuu työläältä ja kaappitilakin on kortilla, suosittelen tätä valmista, lähes kaiken kattavaa sekoitusta!

 

Kommentit

kommenttia