Kari Traan treenikamppeet + arvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Team Sportia

Uusien treenivaatteiden kiskaiseminen päälle tuo kummasti uutta energiaa treeneihin. Vaikka painot tangon päissä tuntuvat aivan yhtä raskailta kuin ennenkin, on uusilla treenivaatteilla mieltä kohottava vaikutus. Että vaikka sitä olisi vähän heikkokin, niin ainakaan se ei sitten harmita niin paljon.

Oli siis mukava yllätys, että sain Team Sportialta testiin Kari Traan tuoreimman treenivaatesetin: sporttiliivit, topin, trikoot ja ohuen takin. Parasta hommassa on kuitenkin se, että lupautuivat myös arpomaan samanlaisen setin!

Mutta mennäänpä ensin niihin vaatteisiin, treenivaatteissa kun on eroja. Sain koko setin kokoa M ja se tuntuisi olevan minulle sopiva, vaikka aika usein olen toppien ja liivien kohdalla päätynytkin kokoon L. Olen siis suunnilleen 170 senttiä pitkä ja 70 kiloa painava.

Sporttiliivien suhteen olen erityisen tarkka, sillä rinnoissani on melko paljon kannateltavaa. Vaikka toppimallisiksi liiveiksi tukea löytyykin ihan kivasti, juoksulenkille tai muihin hyppispomppis-treeneihin en näitä liivejä pukisi. Salitreeneihin tukea löytyy kuitenkin riittävästi.

Pinkki treenitoppi taas on ulkonäöltään melko yksinkertainen, mutta nätisti istuva. Suuren plussan toppi saa siitä, ettei kangas ole niin ohutta, että se paljastaisi pienimmätkin kuprut vyötäröllä. Siispä tosi hyvä perustoppi kivalla leikkauksella!

Treenitrikoissa silmiin pistää ensimmäisenä hauska väritys. Etuudet eivät kuitenkaan jää vain pintapuolisiksi, sillä myös treenitrikoiden materiaali on kovasti laadukkaan oloista. Trikoissa on riittävän korkea vyötärö, ne ovat tukevat jalassa, puristavat oikeista paikoista, eivätkä kuulla läpi, vaikka kuinka pyllistelisi. Trikoita pystyy aavistuksen verran vielä hienosäätämäänkin, sillä vyötärön sisäpuolelta löytyy kiristysnaru. Lisäksi trikoissa on takana vetoketjullinen avaintasku.

Sitten vielä trikoiden kanssa yhteensopiva takki. Takin materiaali on melko ohut, joten takki sopii parhaiten niskaan heitettäväksi vaikkapa alkulämmittelyjen ajaksi. Luulenpa kuitenkin itse ottavani takin juoksukäyttöön kunhan kesä joskus saapuu. Plussaa takki saa riittävän pitkistä hihoista, kivasta istuvuudesta ja vetoketjullisista taskuista.

Tällainen setti siis on sinullakin mahdollisuus voittaa omaksesi! Kilpailu on käynnissä Team Sportian Facebook-sivulla (linkki). Käykäähän osallistumassa!

 

 

Kommentit

kommenttia

1 kommentti

  1. Pirre Simonen says: Vastaa

    Ihan parhaat treenivaatteet